Idei pentru urări și mesaje de nuntă pentru miri sau pentru nași

-
Idei pentru urări și mesaje de nuntă pentru miri sau pentru nași

Idei pentru urări și mesaje de nuntă pentru miri sau pentru nași

Există petreceri de la care nu am lipsi pentru nimic în lume, mai ales cele în care doi oameni dragi își sărbătoresc iubirea alături de comunitatea din care fac parte. Ne pregătim pentru ele în cele mai mici detalii: ne organizăm programul astfel încât să ajungem la locul și ora stabilite, ne alegem ținuta cu mare grijă cu mult timp înainte, ne îngrijim de aspectul fizic, ne coordonăm cu restul invitaților, alegem cu grijă un cadou potrivit destinatarilor – fie ei mirii sau nașii evenimentului.

Ce fel de mesaje sunt potrivite pentru a însoți un cadou de nuntă sau de cununie?

Uneori în febra pregătirilor abia apucăm să conștientizăm emoțiile și sentimentele prin care trecem. Dar tocmai în aceste momente este important să le arătăm celor dragi cât de mult înseamnă pentru noi că fac parte din viața noastră. Un mod potrivit de a ne exprima aceste sentimente cu ocazia unei petreceri de nuntă sau de cununie civilă este personalizarea cadourilor oferite și adăugarea unui mesaj care să le meargă la suflet.

Fiecare cuplu este unic în felul său, iar cadoul oferit trebuie ales astfel încât să le fie un accesoriu potrivit pentru a le duce povestea mai departe. Așadar mesajul de însoțire al darului este un mod simplu și respectuos de a vă identifica din noianul de daruri primite de gazde. Din moment ce ați fost invitat înseamnă că faceți parte din comunitatea celor apropiați, deci cunoașteți bine mirii sau nașii. Nu ar trebui să fie greu să le scrieți ceva din suflet. Dacă totuși emoțiile vă copleșesc și aveți nevoie de nițică inspirație, gândiți-vă la relația pe care o aveți cu ei, la amintirile voastre comune, la felul în care obiectul oferit poate contribui la complicitatea dintre voi și la continuarea poveștii voastre comune.

Până la urmă, odată cu obiectul dăruit, oferim, de fapt, respectul și aprecierea noastră. Un mesaj personal transformă obiectul în purtătorul simbolic al sentimentelor noastre.

Noi v-am pregătit câteva mesaje care ar putea să însoțească unele obiecte din oferta iLUX potrivite a fi dăruite unui cuplu drag cu ocazia oficializării relației lor. Am adăugat și puțină inspirație pentru ce ați putea transmite sau ura nașilor fără de care un astfel de eveniment nu ar fi posibil. Vă invităm așadar să vă inspirați de aici și să duceți personalizarea chiar mai aproape de relația pe care o aveți destinatarii cadoului.

Mesaje și urări de nuntă pentru un cuplu drag de miri

Iată ce ați putea transmite când…

 …dăruiți mirilor un coș de picnic:

1. Sper că viața voastră împreună să fie ca un picnic elegant într-o zi însorită de iunie.

2. Mă bucur să pot sărbători această zi împreună cu voi. Sper să vă fiu alături la fiecare aniversare până când vom fi nevoiți să trecem de la pătură la șezlong.

3. Mulțumesc că ne-ați invitat să bem și să mâncăm alături de voi. La cât mai multe răsfățuri împreună!

4. Să vă fie căsnicia plină de ingrediente magice: o grămadă de iubire, umor după gust, o doză de romantism și întotdeauna o linguriță de înțelegere.

5. Fie ca dragostea voastră să fie întotdeauna actuală pentru a supraviețui testului timpului și îndeajuns de „de modă veche” ca să dureze pentru totdeauna. 

6. Căsătoria este atunci când doi oameni se întreabă mereu „ce mâncăm?” –  Sper ca fiecare masă împreună să vă fie veselă și relaxată.

…dăruiți mirilor o busolă elegantă:

1. Fie ca noua voastră călătorie de viață împreună să vă ducă lin în direcția pe care vi-o doriți.

2. Începeți azi cea mai lungă și frumoasă călătorie împreună. Să fie-ntr-un ceas bun!

3. Când drumurile vieții vă vor părea cam încurcate, așezați-vă alături unul de celălalt pentru a privi din nou în aceeași direcție.

4. Iubirea e îndelung răbdătoare, este plină de bunătate… Iubirea nu va pieri niciodată.

5. Fie ca iubirea voastră să vă scoată mereu la liman din furtunile vieții.

6. Steaua fiecăruia dintre voi creează o constelație minunată cu steaua celuilalt. Ce frumos că v-ați găsit!

7. Se spune că abia atunci când călătorești cu cineva reușești să îl cunoști cu adevărat. Drumuri line împreună!

addagifts.com cadouri bărbați cadouri de crăciun idei de cadouri cadouri pentru el cadouri addagifts.com pentru bărbați cadouri online cadouri femei cadouri pentru ea cadouri crăciun cadouri pentru iubit idei cadouri idei cadouri bărbați cadouri pentru femei idei cadouri crăciun addagifts cadouri de crăciun idei cadouri de paste addagifts.com magazin cadouri cadouri amuzante cadou idei de cadouri pentru bărbați cadouri speciale addagifts.com idei de cadouri de crăciun cadouri copii cadouri de crăciun pentru el cadouri pentru mame, cadouri București cadouri addagifts addagifts.com Magazinul tău de cadouri addagifts idei de cadouri cadouri online

Featured Article

News

Idei cadouri de casa noua – semnificatia acestora si cateva sfaturi pentru alegerea acestora

Daruirea cadourilor de casa noua reprezinta o traditie practicata inca din Evul Mediu, iar astazi nu este o...
Mar 12, 2021
News

Idei de cadouri pentru Barbati ( Iubit / Sot / Frate/ Tata)

POSTED ON 14 OCTOMBRIE 2018 BY AddaGifts 14oct. Gasirea cadoului perfect pentru barbati poate fi adesea dificila. Fie ca este vorba...
Mar 12, 2021
News

Idei pentru urări și mesaje de nuntă pentru miri sau pentru nași

Idei pentru urări și mesaje de nuntă pentru miri sau pentru nași Există petreceri de la care nu am lipsi pentru...
Mar 12, 2021
News

www.AddaGifts.com

Când urmăriți să faceți cuiva o surpriză, nu e ușor să găsiți ceea ce căutați, secretul este să...
Mar 12, 2021