Politica de retur

ADDAGIFTS.RO certifică și garantează calitatea produselor și un raport calitate/preț foarte bun.

ADDAGIFTS îți oferă dreptul să returnezi parțial sau integral comanda în 30 de zile calendaristice de la primirea acesteia.Îți dăm banii înapoi în cel mult 7 zile de la returnarea comenzii. Formularul de retur are un model standard și este obligatorie completarea acestuia.

Pentru returnarea produselor iată ce trebuie să faci:

- Completezi formularul de retur, contactezi ADDAGIFTS prin ce metoda dorești (mail, telefon) și soliciți returnarea parțială sau integrală a comenzii.

- Expediezi pe adresa firmei(*) produsul însoțit de toate componentele, în ambalajul original, ambalat corespunzător pentru transport.

- Returnarea o poți face direct la sediul nostru, aducând produsul personal sau prin curier rapid (nu Poșta română!), cu confirmare de primire.

- Costul returului o sa fie suportat de tine.

- În termen de 7 zile, contravaloarea comenzii(**) îți va fi restituită.

(*) Adresa firmei: București, sectorul 1, Bulevardul Mărăști, nr 59 în incinta USAMV la firma MOTECO

 

(**) Dacă produsul returnat se află într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, îți va fi solicitată contravaloarea readucerii acestuia în stadiul inițial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului la mâna a doua. Dacă nu ești de acord cu această taxă, îți va fi reexpediat produsul, pe cheltuiala ta. Acestă clauză se aplică conf. O.G. 34/2014, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 34/2014 art. 2 lit.e.

[nerdy-form:7378]